Регион

Протестиращи срещу бежанците блокираха Е80 край лагера в Харманли

ПротестНяколко десетки протестиращи блокираха международния път е80 в Харманли в знак на протест срещу настаняването на бежанци в града.

Първоначално събралите се обявиха, че са дошли, за да видят какво ще се случи, но по-късно излязоха на пътното платно и спряха движението с телата си.

Част от тях настояват вместо да се харчат пари за чужденците, средствата да бъдат насочени към българските пенсионери.

Протестът беше организиран във фейсбук, но никой от присъстващите не призна да е сред инициаторите. Голяма част от тях заявиха, че нямат нищо против бежанците, но ги притеснява липсата на информация около лагера в Харманли.

Протест  Протест 
 Протест  Протест
 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
doktora
doktora
12.11.2013 16:40 16:40

Ако за нещо трябва да се протестира то трябва да е в подкрепа на полицията,лекарите и всички съграждани ,които вършат работата на агенцията по бежанците.Не може държавата и в нейно лице агенцията да е в безхаберие за реалните условия в лагера в Харманли.След като е нямало условия защо се предприемат мерки по настаняване на бежанци и да се изважда от равновеси цялата държавна машина.Да се изпратят хора ,които да си свършат работата – и Европа да плаща.Това трябва да е основната идея на всички харманлийци вече поставени в това положение.А не да се занимават с глупости и след дъжд качулка – протести за тоя дето духа!

Back to top button