Хасково

„Гранд“ блестят на два международни турнира

ImageВ два силни международни турнира участваха две двойки на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“.

При най-малките състезатели до 9-годишна възраст двойката Марин Мартинов и Мариана Железинова спечелиха второ място на „Диана къп“ в Ямбол. Треньорът им Николай Манолов заяви, че е много доволен от тяхното представяне. Това бе едва третото състезание за двойката и най-високото им класиране.

ImageНяколко дни по-късно Марин и Мариана участваха и в първото издание на „Загора опън“ в Стара Загора, където също станаха втори.

На силния международен турнир в Стара Загора се състезава и звездната двойка на „Гранд“ – Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. Те спечелиха сребърните медали при юноши старша възраст. На „Загора опън“ Мира и Любо дебютираха при младежи, където с лекота влязоха във финала и заеха четвъртото място. По думите на Манолов това класиране е обнадеждаващо и е една добра заявка за успехи в категорията, където състезателите са с 3-4 г. по-големи от хасковската двойка.

Тази неделя от 12 часа в киносалона на ДНА в Хасково ще се проведе националният турнир „Изгряващи звезди“, организиран от „Гранд“. Интерестът към състезанието за некартотекирани танцьори е голям. Записванията за него започнаха вчера и ще продължат до четвъртък, като вече има заявки от 6 клуба от страната.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pena
pena
12.11.2013 17:30 17:30

Bravo na Haskovo mnogo se gordeq sus sportistite !! 🙂

Gosho1123
Gosho1123
12.11.2013 17:31 17:31

Хасково трябва да се гордее с тях !! 🙂

рени77
рени77
13.11.2013 0:28 0:28

Тези двамата са грацията и примера за всички младежи в Хасково,желая още успехи ,а те са пред вас ,много сте красиви! Още едно голямо БРАВВВВВООО на Любослав и Мрослава!Гордеем се с вас!

Back to top button