Хасково

Петя Ставрева: Други партии се опитват да разбият „Обединени земеделци“

Обединени земеделциИзгонените от „Обединени земеделци“ шестима членове изпълняваха поръчка от други политически формации да разбият партията ни. Това заяви преизбраната председателка на ОЗ Петя Ставрева в Хасково. Тя обаче отказа да уточни кой е поръчителят на разцеплението.

На конгреса на партията са били констатирани доста нередности в документацията на общинските представителства от Димитровград и Харманли. В списъците им били включени хора, които са починали и такива, които не съществуват, уточниха от областното ръководство на „Обединени земеделци“ в Хасково.

Обединени земеделциОт партията настояват купуването на земеделски земи от чужденци да бъде ограничено. За целта купувачите трябвало да декларират, че ще обработват земята поне в продължение на 5 години, а отделно трябвало да се въведе ограничение не повече от 25% от земите в дадена община да се купуват от чужденци.

Петя Ставрева заяви, че партията й подкрепя протестиращите срещу кабинета и недоволството на животновъдите. Фермерите са онеправдани и 90% от европейските субсидии отиват в едва 5% от земеделците в България, посочи тя като уточни, че малките фермери постепенно се отказват. Така през последните 6 години броят на регистрираните земеделци в страната намалял от 135 000 на 70 000.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
член
член
14.11.2013 9:08 9:08

С много неща не сте наясно.Незнам кой се продава на различни партии и тарси да се коалира с тях за едно депутатско място и никаде не го искат само го използват. Такав човек за нищо нестава.
Вместо да обединява тя рязединява земеделците.
Нямя го генералния и спонсор – умря.
Хуваво беше да дава парици и от ония свят , но нестава.
Лека му прас на човечица.Така милееше за Единни земеделци и си отиде с отворени очи за тая кауза.

член
член
14.11.2013 9:12 9:12

А на Г-жа Мозер, Китов като открадна документите и печата на партиятя. Май това забравяте.
И пак опряхте до Пловдивската организация.
Ако не е Пловдив Петинка за нищо нестава.
Никой не я припознава като визия но Обединени земеделци.

Back to top button