Хасково

Трактор затисна двама, мъж бере душа в ОАРИЛ

Трактор е затиснал снощи двама мъже в Симеоновград, съобщават от областната противопожарна служба.

Сигналът за инцидента е подаден малко преди 22 часа. Тракторът се е обърнал на симеоновградската ул. „Климент Охридски“. Мъжете са освобождавани от две пожарни от Симеоновград и Харманли. По предварителна информация единият мъж е по-леко пострадал.

Другият е с опасност за живота и е настанен в ОАРИЛ на МБАЛ-Хасково с множество счупвания, като е стабилизиран, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

От пресслужбата на полицията уточниха, че двамата мъже са били пияни и са катастрофирали с трактора. Те са на възраст 40 и 42 г. и подкарали трактора „Беларус“ по улицата.

Поради несъобразена скорост, водачът е загубил контрол и са се преобърнали на пътя. Изяснава се кой е управлявал товарната кола.

С опасност за живота в хасковската болница е 42-годишният мъж, взета му е кръвна проба. Приятелят му е с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, проба с дрегер отчела наличие на 2,89 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button