Хасково

1000 лв. глоба за собственика на шахтите ако не си запълни дупките до 3 дни

ДупкаПо 1000 лв. глоба ще отнесе собственика на изпочупените капаци на шахтите пред ДНА и на двете на ул. „Дунав“ ако не ги ремонтира, съобщи шефът на общинската служба КОРЗ Милен Китин.

Haskovo.info припомня, че миналата сряда от КОРЗ изготвиха констативни протоколи, придружени със снимки. От общинската служба направиха и предписание до компанията опасните дупки по тротоарите да бъдат запълнени най-късно до този понеделник. Това обаче така и не се случи.

Китин заяви, че от хасковския офис на фирмата са се ангажирали да си поправят шахтите, но така и не сторили нищо по въпроса. „Сега изпратихме писмо до централата на фирмата. Дадохме им срок до 3 дни от получаване на писмото да ремонтират капаците. В противен случай ще ги глобим с по 1000 лв. за всяка една от трите шахти“, закани се шефът на КОРЗ.

Една от най-опасните шахти е тази на тротоара пред ДНА, където ежедневно минават стотици пешеходци и деца, трениращи в групите в бившия Дома на народната армия. Тази неделя в ДНА ще се проведе и национален турнир по спортни танци „Изгряващи звезди“. В него се очаква да участват стотици деца, които ще минават покрай опасната дупка.

Въпреки че първоначално от общината заявиха, че собственик на шахтите е БТК, по-късно шефът на КОРЗ Милен Китин уточни, че опасните съоръжения са на  Глобъл Комюникейшън Нет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Апостолов
Апостолов
14.11.2013 16:16 16:16

Хайде сега Haskovo.info да си понесе последствията за разпространяване на невярна информация и то не за първи път!!!
Трябва да се извините публично на БТК и на Милен Китин, за РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ!!!

БТКІЕАД
БТКІЕАД
14.11.2013 16:38 16:38

Добре,коригирахте се,а извинявай ще има ли?

И двете Ваши статии са снимани и препратени на юристите на БТК-ЕАД в София!

Back to top button