Хасково

Задигнаха Фиата на 29-годишна хасковлийка

Полиция, архивОткраднаха „Фиат Пунто“ на 29-годишна хасковлийка, съобщиха от полицията.

Младата жена е подала сигнала за кражбата вчера. Колата е била паркирана та ул. „Грамада“. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУП-Димитровград пък е получено съобщение от служител на ЕВН, че на ул. „Изгрев“ в града има незаконно прикачване към ел. мрежата (шунтиране на клеменен блок), с което е създадено условие за неотчитане на потребена ел. енергия в един от апартаментите.

Трима мъже са задържани за кражба в РУП-Димитровград. Местните криминалисти са установили, че мъжете: двама от с. Странско и димитровградчанин са извършители на кражбата на 32 метални тръби, собственост на софийско ЕООД, станала в периода 25 октомври – 5 ноември от землището на Странско. Според тъжителите стойността на кражбата възлиза на 18 200 лв. Мъжете на възраст 29, 40 и 32 г., познати на органите на реда, са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Общо 13,4 грама канабис са иззели димитровградските полицаи. Снощи в 21,30 часа на бул. „Трети март“ те са спрели за проверка лек автомобил „Опел Корса“, шофиран от 29-годишен хасковлия. В колата с него са пътували и двама негови съграждани на 20 и 18 г. Между предните седалки на колата полицаите откриват полиетиленов плик с изсушена зелена листна маса с тегло 12,3 грама и табакера от същото вещество с тегло 1,1 грама. Тестване с полеви наркотест е показало, че дрогата е канабис. В колата е открита още и електронна везна. Хасковлиите са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button