Хасково

Росица Павлова спечели златото в Казанлък

Спортни танциСъстезателката от клуба по спортни танци „Хасково“ Росица Павлова спечели златото на Националния открит турнир в Казанлък. 
Спортни танциРоси се поздрави с титлата при солата за момичета във възрастовата група до 11 г., където имаше 27 претендентки. При дуетите Росица и Димитър Борисов се поздравиха с бронзовите медали.
 
Haskovo.info припомня, че в началото на септември Росица Павлова се окичи и с короната за красота „Малка Мис България 2013“.
 
До третото място в Казанлък стигнаха и другите две двойки от клуба: Калин Железанов – Тереза Симеонова и Стоян Георгиев – Виктория Георгиева.
 
Бронзов медал спечели и двойката на „Хасково“ във възрастовата група до 9 г. – Валентин Сираков и Марина Колева. Тук те танцуваха в конкуренцията на 18 двойки.
 
 Треньорът на хасковските състезатели Петя Милушева заяви, че е много доволна от тяхното представяне, защото това им е едва вторият турнир. Надпреварата за некартотекирани състезатели се организира от българската федерация и местния клуб „Киара“.
 
Утре, 17 ноември, танцьорите на Милушева ще участват и на хасковския национален турнир „Изгряващи звезди“. Състезанието започва от 12 часа в киносалона на ДНА и в него се очаква да се включат стотици състезатели от страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iness
iness
16.11.2013 19:19 19:19

Май става въпрос за дървен турнир „краката ми пречат“. Тези деца спечелили ЗЛАТОТО именно на него.Супер.

Back to top button