Регион

Свиха колело и два парфюма от хипермаркет

Полиция, архивДве кражби са регистрирани за ден от свиленградски хипермаркет, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

60-годишна жена е подала сигнал, че преди да влезе да пазарува в магазина е паркирала велосипеда си отпред, но след като напуснала хипермаркета колелото го нямало.

Местните полицаи задържали за кражбата 45-годишен свиленградчанин. Няколко часа по-късно от същия хипермаркет бил получава сигнал, че 35-годишен мъж от граничния град е преминал през касите като е укрил 2 тоалетни води на стойност 27 лева. След констатиране на кражбата на мъжа е съставен акт.

Още 2 кражби са регистрирани през изминалото денонощие, допълват от полицията. Първата е на CD от лек автомобил Рено Меган, паркиран на булевард „В.Левски“ в областния град. Втората кражба е от къща в село Крепост, откъдето е откраднат 13-грамов златен пръстен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button