Хасково

Пешеходец бере душа, помете го КИА

Линейки, архив56-годишен хасковлия е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станала вчера в 6,15 часа в северна индистриална зона на Хасково в посока Димитровград. Поради движение с несъобразена скорост в тъмната част на денонощието, 49-годишен хасковски водач на лек автомобил КИА е навлязъл в локалната лента и е ударил движещият се по средата пешеходец.

Пострадалият е настанен в МБАЛ „Хасково“ с вътремозъчен кръвоизлив, фрактура на черепа, изместване на мозъчните структури и в кома. Образувано е досъдебно производство.

36-годишна велосипедистка пък пострада леко в произшествие. Вчера в 17 часа на ул. „Районна“ в Харманли, на пешеходна пътека тип „зебра“, 62-годишен водач на лек автомобил Рено Меган е отнел предимството на велосипедистката. С болки в ляво рамо и таза, пострадалата е прегледана в ЦСМП-Харманли и е освободена за домашно лечение. Взето административно отношение.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Хасково. В ареста до 24 часа е задържан 31-годишен жител на село Стамболийски, хванат да шофира с 2,19 промила алкохол. В харманлийското полицейско управление е задържан с полицейска мярка 32-годишен симеоновградчанин. Мъжът е задържан за управление на автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button