Хасково

Армията поднесе венци за празника на Сухопътните войски

ПразникС тържествено поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн на хасковския пл. „Свобода“ се отбеляза празникът на Сухопътните войски.

Командирът на хасковското поделение 52 740 майор Николай Александров поздрави военнослужещите с празника и им пожела здраве, щастие и професионални успехи.

ПразникСред официалните лица на площада бяха и. д. областен управител Кадир Исов, председателят на димитровградския общински съвет Стефан Димитров и тамошната съветничка Катя Панева.

За своя висок професионализъм вчера предметна награда е получил капитан Георги Томов от тукашния батальон.
Както Haskovo.info писа, вчера в хасковското поделение се проведе и Ден на отворените врати, в който ученици имаха възможност да се запознаят от близо с въоръжението на формированието.

Тази година отбелязваме 128 години от победата на Българската армия в Сръбско-българската война от 1885 г. и 40-ата годишнина от създаването на командването на Сухопътните войски.

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button