Регион

Съблякоха и биха длъжници в Покрован

Полиция, архивДвама ивайловградчани на 22 и 25 години ядоха бой заради неуредени финансови отношения, съобщават от Областна дирекция МВР. Случката се разиграла вчера в ивайловградското село Покрован с късния следобед.

По-рано през деня на улица „Армира“ в Ивайловград двамата потърпевши били пресрещнал от лек автомобил Мерцедес, в който пътували побойниците – 34-годишен мъж от село Покрован и 31-годишен хасковлия, познати на органите на реда.

Потърпевшите се качили в колата и четиримата мъже отишли в къщата на 34-годишния покрованец.  Там похитителите съблекли двамата ивайловградчани, завързали ги със сезал един срещу друг и започнали  да ги бият. Потърпевшите, също познати на органите на реда, успели да се измъкнат и потърсили помощ в дома на 52-годишен мъж от село Покрован, който подал сигнал на спешния телефон 112. След проведено издирване, униформените успели да задържат 34-годишния покрованец. Съучастникът му – 31-годишният хасковлия се издирва. Униформените са претърсили дома на задържания, където са открили пакетче с около 20 грама канабис.

В хода на разследването станало ясно, че побойниците са прибегнали до саморазправа с двамата ивайловградчани заради неизяснени финансови отношения помежду им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button