Регион

Гимназисти борят насилието с тенис турнир

ПМГТурнир по тенис на маса организираха днес в димитровградската ПМГ „Иван Вазов“.

Състезанието се проведе по повод Световния ден за борба срещу насилието над деца. Това бе втората проява по училищен проект, дело на гимназистките Пламена Пенчева, Симона Маркова и Мерилин Али, които са представители на ПМГ в Kонсултативен младежки съвет – Димитровград.

В турнира се включиха 8 отбора от ученици от различни димитровградски училища. На всички участници и гости бяха раздадени брошури и листовки, изготвени от учениците на ПМГ, с цел превенция на насилието над деца, а всеки от отборите получи награда.

Участие в турнира взеха възпитаници на СОУ „Васил Левски“, ПМГ „Иван Вазов“, СОУ „Любен Каравелов“, ПГХХТ „Асен Златаров“ и представители на ОП ДМЦ – Димитровград.

На първо място се класира отбора на зрелостниците Росен Петков и Недялко Неделчев, на второ са единадесетокласниците Николай Пасков и Ивайло Борисов, а трети се наредиха с година по-малките Антон Георгиев и Ивайло Янев.

ПМГ   ПМГ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button