Хасково

Една цигара съкращава живота с 6 минути, научиха в Икономиката

ПрезентацияЕдна цигара съкращава живота с 6 минути, а едно дръпване – с 45 секунди.

Това научиха днес ученици в хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“. Презентация по повод международния ден без тютюнопушене изнесоха техни връстници от Превантивно-информационен център по наркотични вещества към ОП „Младежки център“. Целта на кампанията е пушачите да направят крачка към живот без цигари и поне един ден да се откажат от тях. Тя трябва да повиши информираността за вредното въздействие на тютюнопушенето върху здравето, запознаването с ползите от спирането на цигарите и възможностите за преодоляване на тютюневата зависимост.

Обучителните сесии през седмицата обхващат ученици от 6 до 8 клас. В тях се прилагат интерактивни техники по метода „Връстници обучават връстници“.

Презентация   Презентация
 Презентация  Презентация

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Petkata - Haskovo
Petkata - Haskovo
23.11.2013 20:07 20:07

Bravo be , otkrihte toplata voda !!!

Ot tova otkritie stave iasno , che chovek koito e pushil v prodaljenie na 20-25 godini , ako ne beshe pushil , shteshe da jivee do 300 godishna vazrast .
Samo taka , ne pushete , I shte nadjiveete vsichki gadni pravitelstava ……….Uspeh !!!

miami bich
miami bich
24.12.2013 14:09 14:09

i ko shte stane kat pushish nishto samo da sa praish pred drugite dae*a i fukaneto po hubavo da ne se pushi i ko kat izpushish cigara da nqq da stavash prezident na USA ne pushete tiq cigari ako ste ymni …

Back to top button