Хасково

Задържани младежи признаха за още 5 кражби от автомобили

Полиция, архивЗадържаните преди 2 дни обирджии от автомобили признаха за още 5 кражби, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Вчера хасковските криминалисти са установили, че задържаните младежи от областния град на възраст 17, 19, 21 и 23 г. са отарашили още 5 леки автомобила. Колите били паркирани в района на кв. „Орфей“ и улиците „Бузлуджа“, „Първи май“ и „Граф Игнатиев“.

Младежите са прониквали в колите чрез отключване и след разбиване на стъклата им. От паркираните 2 Фолксвагена, 2 Форда и Опел Астра са откраднати CD, 2 флаш памети, 10 лв., 2 навигации, FM-трансмитер, лични документи и мобилен телефон със зарядно устройство.

Пред полицейските служители до момента, заподозрените са признали за общо 10 окрадени автомобила.

Познат на органите на реда 24-годишен хасковлия е задържан за кражба от хранителен магазин. Тази сутрин около 3 часа мъжът е проникнал в бакалията на улица „Акация“ в областния град след напъване с твърд предмет на прозореца. Той е откраднал 55 лв. и 2 мобилни телефона. След подадения сигнал е установен и задържан с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство.

61-годишен свиленградчанин пък е задържан в РУП-Свиленград. Вчера в 1,30 часа мъжът е хвърлил камък и е разбил стъкло на подвижен павилион на Общинския пазар в града.

За домова кражба съобщават РУП-Харманли. Вчера в през незаключена врата на тераса е проникнато в жилище в жк. „Дружба“ в Харманли. От дома е откраднат лаптоп.

Също за кражба на лаптоп и 250 лв. съобщават от хасковското управление. Начина на проникване в жилището в кв. „Орфей“ е след счупване патрон на входна врата. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button