Хасково

Мариела Златева награди даровито хасковлийче

НаградаДиректорът на Регионалния инспекторат по образование Мариела Златева награди днес третокласникът в хасковското ОУ „Христо Смирненски“ Марин Тенев.

НаградаМомчето получи статив за рисуване, заради второто си място от националния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата – 2013“. Конкурсът се организира от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Марин се нареди втори в категорията за ученици от специални училища и домове за деца в неравностойно положение, първа възрастова група – от 6 до 9 г. Хасковлийчето е получило и грамота от главен комисар Николай Николов.

Днес в инспектората бе и ресурсният учител на Марин Живка Георгиева, която сподели, че е много доволна от него, защото освен с рисуване се занимава със спорт и е много добър в математиката. Петя Янкова от областната дирекция на пожарната пък подари на младия художник карта на София и противопожарни правила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button