Хасково

Мъж преби две деца с тояга в Хасково

ПобойМъж преби вчера по обяд с тояга две деца до Градската градина в Хасково, съобщи читател на Haskovo.info, който позвъни разтревожен в редакцията.

Битите са седмокласници в ОУ „Кирил и Методий“. Те си играели с още две техни приятелчета в двор на къща до Градската градина, когато на тях с тояга връхлетял нападателят, разказа Петър Петров, който е баща на едно от децата очевидци на инцидента.

„Биячът е баща на връстник на нашите деца, който му се е оплакал, че те го притеснявали. След като пребил жестоко двете деца счупил тоягата на две. На място веднага се събрахме родители и само бързата намеса на полицията спаси мъжа от линч“, описа станалото Петров. Той уточни, че нападателят е задържан в полицията.

От пресслужбата на ОДМВР заявиха, че ще дадат официална информация в понеделник.

Проверка на Haskovo.info показа, че едно от битите деца е настанено в ушно отделение на МБАЛ „Хасково“. Д-р Димитър Попов обясни, че детето е ударено в ухото, в добро състояние е и се лекува с антибиотици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Anonimen
Anonimen
24.11.2013 15:54 15:54

Ako bqh tam toq shtqh da go prebiq s toqgata i da mu q zavra v guza

KOKO
KOKO
25.11.2013 13:17 13:17

такива като тоя едно време ги карахме зад статуята и ги биехме с бодливи сопи, чисто голи и после ги пускахме в центъра пре*ит, кървав и гол !!!

bob
bob
28.11.2013 19:40 19:40

ako ima ochevidci idete i daite pokazaniq za decata to da go sadiqt

Back to top button