Регион

4 волейболистки от „Раковски“ на крачка от националния

Волейбол4 волейболистки от димитровградския клуб „Раковски“ са на крачка от попадане в националния отбор на България за девойки.

Това са Ива Николова, Жаклина Иванова, Зорница Янева и Мария Обалиева. Талантливите състезателки получиха повиквателни за лагера на регионалния отбор в Казанлък, който започва от сряда. Там момичетата ще се готвят за турнир в София от 1 до 4 декември, в който ще участват всички 6 регионални отбори от страната.

На столичното състезание ще бъдат избрани и волейболистките за националния тим, който ще представя България на Европейското за девойки през 2015 г.

Треньорът на „Раковски“ Петър Ташев заяви за Haskovo.info, че е много доволен от факта, че 4 момичета са попаднали в регионалния отбор. Той изрази надежда, че няколко от тях ще попаднат и в държавния тим.

Ива и Жаклина са ученички в димитровградската ПМГ „Иван Вазов“, а Зорница и Мария са в ЕГ „Иван Богоров“. До тяхното попадане в регионалния отбор се стигна след много силното представяне на целия димитровградски тим през сезона до сега.

Снощи пък волейболистите на „Раковски“ победиха като домакин „Царево“ с 3:0 гейма. Димитровградчани са с мач по-малко, а в миналия кръг загубиха като гости в Сливен с 2:3 гейма. Идната събота момчетата на Петър Ташев са домакини на „Родопа“ (Смолян).

 

Волейбол

Ива Николова
Волейбол

Жаклина Иванова

 

 

Волейбол

Зорница Янева
 

Волейбол

Мария Обалиева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
=
=
24.11.2013 18:38 18:38

БРАВО И УСПЕХ!

S M
S M
25.11.2013 2:20 2:20

che Iva.. bih q PRE-VZEL ;D 😀 ;D

Back to top button