Регион

Спипаха младеж с 9.5 грама трева и кокаин

Полиция, архив23-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога.

Вчера димитровградските полицаи са го спрели за проверка с лек автомобил Сааб с още трима непълнолетни от града. При проверка на водача, в дрехите му са открити зелена листна маса с тегло 9,5 грама, реагираща на канабис и 0,4 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на кокаин.

70 грама канабис пък иззеха харманлийските криминалисти. Те са извършили претърсване в дом на ул. „Опълченска“ в града, собственост на 51-годишен мъж. В жилището са открити 142 топчета увити със станиол със зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Мъжът е в процес на издирване, образувано е досъдебно производство.

6000 къса безакцизни цигари иззеха хасковските полицаи. Вчера около 18 часа те са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Шаран, шофиран от 33-годишен кърджалиец. В колата са открити цигарите от различни марки без бандерол. В хода на проверката станало ясно, че безакцизните папироси, иззети с протокол са собственост на друг кърджалиец, също на 33 г. Последният е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button