Хасково

Пуснаха на свобода задържания за побоя над двете деца

ЗадържанХасковлията, който беше задържан в събота по обяд заради побой с тояга над две деца до Градската градина в областния град, е пуснат на свобода. Това съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на полицията. От там уточниха, че мъжът е с инициали Г. Г. и по случая е заведена преписка.

Тепърва ще се установява състоянието на момчето, което е настанено в Ушно отделение на МБАЛ „Хасково“, за да се прецени какво обвинение ще се предяви на нападателя – за нанасянето на лека или средна телесна повреда.

Както Haskovo.info писа, детето бе настанено в отделението и се лекува с антибиотици.

Припомняме, че в събота по обяд четири деца, седмокласници в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ се събрали в двор на къща до Градската градина, когато на тях им налетял мъжът. За инцидента разказа Петър Петров, който е баща на едно от децата – очевидци на случилото се.

От полицията обаче уточниха, че децата са хвърляли камъни по стъклата на гараж. Заради това с тях ще работят инспектори от Детска педагогическа стая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bonka.vaskova
bonka.vaskova
25.11.2013 18:54 18:54

искам да отбележа че десата не са хварлияли камани. по гаража му ,тои се оправдава за да не пострада не би трябвало да му се размине.тои е бил 3 от децата но другото дете от самия стрес е побягнал.детето което е в болница е в шок,може да се случи и с вашето дете, такива хора трябва да са зад решетките,

Bobby
Bobby
25.11.2013 20:51 20:51

Kak ne gi e sram nashte policai da pusnat tozi idiot na svoboda?Moje li da se prebiva nqkoi po tozi nachin osobeno deca?Nemoga da povqrvam che tova stava vav Haskovo.Tozi neshtastnik trqbva da bade prebit taka kakto toi e prebil decata kakvoto i da sa napravili te.Absolutno vazmoshtenie ot moq strana sprqmo nasheto zakonodatelstvo.

АВ
АВ
25.11.2013 21:02 21:02

Полицаите повече от 24 часа не могат да задържат никой, пък дори да е извършил и убийство. След това нещата са в ръцете на прок*ратурата и съда.

Анонимен
Анонимен
25.11.2013 21:29 21:29

za sagalenie tova sa ni zakonite v dargavata-nikakva strogost?!!vseki si pravi kakvoto si iska bez da mu misli?!!bijat se ve4e i deca-gestoko,kakvo da govorim-nashite deca?!!!!! i na vsi4ko otgore-absolutno beznakazano?!!!!!

Back to top button