Спорт

„Хасково“ изпусна баскетшампионките в Русе

Баскетбол, архивОтборът на „Хасково 2012“ загуби гостуването си от 7-я кръг на Националната баскетболна лига на шампионките от „Дунав“ (Русе) с 70:76. 
Момичетата на старши треньора Елена Станкова водеха почти през целия мач, но както бе и при домакинството с „Левски“, отпаднаха в решителната последна част на двубоя. На полувремето резултатът в Русе бе 39:38 за хасковлийки. Третата част бе отново в тяхна полза – 21:19, за да се стигне до решителната четвърта, когато бяха отбелязани едва 10 т. срещу 19 за „Дунав“.
 
За „Хасково 2012“ 19 точки реализира Биджони Рийвс, а 18 наниза Кения Макбий.
 
Това е трета поредна загуба за хасковлийки, които преди това загубиха от „Левски“ и „Нефтохимик“.
 
На 1 декември „Хасково 2012“ гостува на „Рилски спортист“ в Самоков. По-рано през сезона „Рилецо“ бе победен в зала „Дружба“ с 79:67 точки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vatreshen
vatreshen
25.11.2013 22:32 22:32

hahahhahaha balon mai se spuka sega kato padnat i ot samokov vsi4ko 6te se podredi kakto mu e reda dano nqkoi se useti pone i da si hodi kam sofiq

външен
външен
26.11.2013 10:30 10:30

….ами,ще изгоним и някоя друга-състезателка,разбира се…хихи…

es
es
26.11.2013 14:14 14:14

Не си струва изобщо да коментирам,но нека се разбере , колко хора са против това баскетбола в нашият град да бъде ръководен от емоционално не въздържаща се и привидно нямаща знания даже за А и Б-то от този спорт,да си преписва заслуги на гърба на хора,които наистина работят и милеят за баскетбола!А що се отнася до дъщеричката й,не може изобщо да бъде спрягана с този спорт,ние хората разбиращи от него сме компетентни-тя няма нищо общо(било като състезател или като поставено лице в клуба от мама и тати)Семейство Шошовци- ДОСТАТЪЧНО ОГРАБИХТЕ!!!ОГРАБИХТЕ И ПАРИ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГРАБИТЕ НАЙ-ЦЕННОТО(ценността за вас не е присъща)МОРАЛНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ И ЗНАНИЯТА ,които преди да стъпи кракът ви в Хасково, лицата работещи в залата даваха на БЪДЕЩЕТО НИ(НАШИТЕ ДЕЦА)ВСИЧКО!!!!!!!ИЗГРАЖДАХА ГИ ,КАТО ЛИЧНОСТИ-РАЗЛИЧНИ ОТ ВАС!Пояснявам кое е бъдещето ни, ИМЕННО ЗАРАДИ ВАС,ЗАЩОТО СТЕ БЕЗМОРАЛНИ,БЕЗСКРУПУЛНИ И ТЕНДЕНЦИОЗНО НАХАЛНИ!Такива ТЕЛЕСА ще кажа,А НЕ ХОРА(ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ)НЯМАТ МЯСТО ТУК!

Back to top button