Хасково

Почна гласуването за „Спортист на годината“ в Хасково

Награди

Миналогодишните победители

От община Хасково раздадоха анкетите, по които ще бъде избран спортист, треньор и отбор на 2013 година.

Анкетни карти получиха представители от 7 хасковски медии. За спортист на годината ще гласуват и секретарят на общината Атанас Димитров, Любомир Георгиев, експерт „Младежки дейности и спорт“ Любомир Георгиев, експертът от спортното министерство за областта Силвия Тенчева и директорът на спортното училище Генчо Генев.

Всички те ще избират измежду предложенията, дадени от спортните клубове в Хасково. Те са подредени в категориите: спортист на 2013 г. – за мъже-жени и юноши-девойки, най-добър отбор в двете възрастови групи и най-добър треньор.

Анкетните карти трябва да се попълнят до 6 декември, а церемонията по награждаването ще е на 18 или 19 декември в зала „Хасково“.

Haskovo.info припомня, че спортист на 2012-а стана световният шампион по силов трибой в Пуерто Рико Ростислав Петков, отбор на годината бе футболният „Хасково“, а най-добър треньор – Теменуга Илиева, създател на Клуб по аеробика „Виолена“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
милушев
милушев
27.11.2013 14:36 14:36

За Общината има богоизбрани спортове. Ако общинските съветници са спортували например борба – борбата ще е най- атрактивния спорт.За тях други спортове -няма, че има спортни клубове ,които работят с хасковските деца.Които имат републикански и световни титли – това е без значение. Общо, както всичко в Хасково…..

Back to top button