Хасково

Младежкото ДПС срещу опитите на партиите да яхнат студентския протест

ПозицияОт младежкото ДПС се обявиха против опитите на партиите да яхнат студентския протест.

„Младите хора уважават протестния глас на всеки български гражданин с условието в него да не се крие политически елемент. В момента, в който ГЕРБ се докоснаха до студентския протест, те убиха неговия порив“. Това заяви в Хасково лидерът на Младежко ДПС Илхан Кючюк. Той за пореден път призова политическите партии да не пренасят политическия дебат на териториятана университета.

Илхан Кючюк и Айхан Етем, зампредседател на Младежко ДПС, присъстваха на заседание на Областния съвет на младежката организация в Хасково. „Бойко Борисов се опита да яхне протестите на студентите единствено и само заради своите политически амбиции да бъде отново на власт. Всеки негов подобен опит завършва с провал, но по-лошото е, че по този начин той унищожава демокрацията“, подчерта Кючюк.

Той отбеляза, че членовете на Младежко ДПС надхвърлят 23 000, от които над 80% са висшисти.

„Младите хора в ДПС осъзнават отговорността си към Хасково и България и ще продължат да работят за подобряването на жизнения стандарт, стимулирайки младежкото предприемачество. Ние желаем да има работещо правителство, защото страната ни се намира в икономическа криза, не ни е необходима и политическа. Дневният ред на българските граждани не са протестите, затова политическите партии трябва да се концентрират върху разрешаването на социално-икономическите импроблеми“, заяви зампредседателят на Младежко ДПС Айхан Етем.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stan4ev
stan4ev
27.11.2013 18:34 18:34

какъв младеж е този на снимката бе той е плешив всички са големи манипулатори

Back to top button