Регион

Харманлийско училище с дарение от англоезични книги

СОУ Неофит Рилски - ХарманлиНова англоезична литература получава СОУ „Н.Рилски“ в Харманли от Българската библиотечно-информационна асоциация, подкрепена от фондация „Америка за България“.

Така ще се задоволи голямата потребност от нови и разнообразни издания за всички, които изучават и четат литература на английски. 227-те тома са нови справочници, търсени учебници, тестове за TOEFL, IELTS и Cambridge, стойностна научнопопулярна и оригинална художествена литература.

Харманлийското училище е избрано на конкурсен принцип сред множество кандидати. Нови книги на английски получават общо в страната 11 регионални библиотеки, 8 библиотеки в езикови и профилирани гимназии и 12 в СОУ.

Това не е първият жест на фондация „Америка за България“ към СОУ „Н.Рилски“. От една година в него работи център за природни и обществени науки, чието изграждане бе финансирано от фондацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button