Хасково

Заловиха нападателите на три жени в Хасково и Димитровград

Полиция, архивХасковските криминалисти задържаха 39-годишен мъж за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Хасковлията нападна преди 2 дни жена от областния град пред дома й на ул. „Единство“. След като издърпал със сила найлоновата й чанта, й откраднал 60 лв., лични документи и мобилен телефон. Тогава 59-годишната хасковлийка подаде сигнал на спешния телефон и вчера нападателят й бе задържан. В познатия на органите на реда мъж са открити част от инкриминираните вещи. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Димитровградските полицаи пък задържаха 21-годишен младеж от града за извършени 2 грабежа. Те са установили, че той е нападнал две жени на 70 и 60 г. в Димитровград през месеците май и юни. Тогава младежът е откраднал 5-грамов златен синджир и портмоне с 15 лв. и лични документи от жените. Още тогава криминалистите са го уличили в извършването и са го обявили за издирване. След задържането му, познатият на органите на реда димитровградчанин е признал за стореното и е бил разпознат от свидетели. Уведомен е наблюдаващия прокурор, работата по случая продължава.

19-годишен младеж от Димитровград е задържан за кражба. Момчето е откраднало велосипед, заключен със стоманено въже с катинар от метална преграда на ул. „Ана Маймункова“ в града. След подадения сигнал от 58-годишния собственик на колелото, младежът е установен и задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

30-годишен жител на село Долно Белево и 24-годишен димитровградчанин са задържани за кражба от къща. Мъжете са проникнали в частен дом в селото, откъдето са откраднали микровълнова фурна, печка и друга покъщина. Криминалистите са доказали, че извършителите са продали на други хора част от откраднатите вещи. Двамата, познати на органите на реда, са задържани по образуваното досъдебно производство.

Кражба от лек автомобил е регистрирана в РУП-Димитровград. Неизвестен засега извършител е счупил преден ляв прозорец на лек автомобил Алфа Ромео, собственост на 25-годишен димитровградчанин. От колата, паркирана на улица „3-ти март“ са откраднати документите на автомобила и навигацията му. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button