Хасково

Почват ледената пързалка в понеделник

Пързалка, архивИзграждането на ледената пързалка на площадка „Спартак“ в Хасково ще започне в понеделник, съобщиха за Haskovo.info от общината. 
Подготовката на атракциона за новия зимен сезон ще отнеме време. Работниците първо ще разчистят пейките от площадката след което от складовете ще бъдат докарани и агрегатите за лед и всичко необходимо. След това в продължение на няколко дни пързалката ще бъде залеждана.
 
Шефът на общинското предприятие „Екопрогрес“ Коста Сарджев заяви, че очаква пързалката да отвори до 10 декември. Ниските температури в Хасково ще ускорят пускането на любимата за деца и младежи атракция.
 
Очакванията са цените да останат като миналогодишните: 5 лв. за вход и кънки за възрастни, 4 лв. за деца и ученици, а за тези със собствени кънки – 2 лв. 
 
Леденото съоръжение е с капацитет 130 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button