Хасково

Спипаха младежи, задигнали тон пчелен мед

Полиция, архивДвама младежи са задържани в РУП-Хасково за кражба, съобщават от пресслужбата на полицията. 

Местните криминалисти са установили, че момчетата на възраст 22 години са проникнали в къща в село Татарево, откъдето са откраднали 40 тенекии с пчелен мед с тегло 1000 кг. Познатите на органите на реда младежи са задържани по образуваното досъдебно производство.

В димитровградския арест е задържан 18-годишен жител на село Ябълково. Момчето е откраднало конска бруя на стойност около 350 лева от свой съселянин, като е проникнал през незаключената врата на стопанската постройка на къщата. Димитровградските полицаи са доказали и че младежът е унищожил чужди движими вещи – стъклопакет на прозорец и стъкло на прозорец на магазин в селото.

2 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на портмоне със 100 лева от частен дом в Свиленград на улица „Иван Вазов“, където е проникнато през незаключената му врата. Втората кражба е на ламаринена кутия за локален СОТ, датчици за движение, радиотелефон със захранващо устройство, терминална станция и сирена на обща стойност около 300 лв. от помпена станция на ВиК в местността „Ханчето“ край Тополовград. В станцията е проникнато след разбиване на катинар на вратата. Образувани са досъдебни производства.

6200 къса безакцизни цигари иззеха симеоновградските криминалисти. Вчера на улица „Съединение“ в Сименовоград те са извършили проверка на лек автомобил Мерцедес, шофиран от 46-годишен пловдивчанин. В багажното отделие на колата са открити и иззети цигарите без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button