Хасково

Д-р Милчев се бетонира като шеф на ИАРА-Хасково

Милчо МилчевД-р Милчо Милчев се бетонира като шеф на ИАРА-Хасково след като спечели обявения за поста конкурс, става ясно от публикуваното на сайта на агенцията класиране.

Конкурсът за началници на всички регионални отдели в страната се проведе от 26 до 28 ноември, като днес излязоха резултатите. Д-р Милчев има и най-високият резултат от всички кандидати – 69.80 т. За поста в Хасково се яви още бившият шеф на тукашния сектор – Гюнай Юсуф, който изкара общо 46.40 точки на теста и интервюто.

Д-р Милчев съобщи, че конкурсът е бил проведен заради промяна в устройствения правилник, който преобразува досегашните сектори в отдели.

Haskovo.info припомня, че д-р Милчо Милчев бе възстановен на поста началник с решение на Софийския административен съд от 12 октомври. До тук се стигна след като на 15 март той бе освободен със заповед на тогавашния шеф на националната агенция Драгомир Господинов. Съдът обаче реши, че освобождаването му е неправомерно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
galabitsata
galabitsata
02.12.2013 17:25 17:25

ami ko da vi kaja

ivan
ivan
02.12.2013 17:31 17:31

as vece si pusnah takmite v rekata vadya saran

ivan
ivan
02.12.2013 17:33 17:33

mnogo ksno e horata atakuvat vece

Back to top button