Регион

Рисунки на димитровградчанка на изложба в София

Картина, архивРисунки на димитровградчанката Спаска Драгоева са подредени в откриващата се днес  изложба в Столичната библиотека.

Експозицията „Четирите годишни времена“ 2013 е посветена на днешния Международен ден на хората с увреждания. Организатор е Фондация „СТАРТ“ в партньорство с Американския център и издателство „Аз Буки“.

Драгоева е  една от посетителките на Дневния център за възрастни с увреждания в Димитровград. Две от нейните рисунки ще красят календара на Фондация „СТАРТ“ за 2014 г.

3 декември е обявен през 1992 г. от Генералната асамблея на ООН за Международен ден на хората с увреждания. Оттогава това е ден за засилване на дискусията по темата за ефективна промяна в условията на живот на хората с увреждания и тяхното пълноправно участие в обществото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button