Хасково

5 златни медала за танцьорите на „Хасково“ от Банско

БанскоОбщо 5 първи места спечелиха състезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ от международния турнир и надпреварата „Изгряващи звезди“ в Банско, похвали се треньорът Петя Милушева.

Банско„Хасково“ участва с 5 детски танцови двойки от 9 до 13-годишна възраст и с Формейшън-програма от латиноамерикански танци. В турнира „Изгряващи звезди“ при двойките до 9 г. първото място заеха Валентин Сираков и Марина Колева, Димитър Борисов и Росица Павлова станаха втори при двойките до 11 г. В сола момичета злато спечелиха Росица Павлова, Марина Колева и Валентина Данчова в стандартната и латиноамериканската програма.

В открития международен турнир по спортни танци двойката Константин Вълков и Виолета Латева заеха 4-то място в комплексната класация. В конкурса за формации участваха 16 отбора и Формацията на „Хасково“ зае първото място.

На 17 декември в залата на клуба ще се проведе Коледен показен урок на подготвителните групи, а годината приключва с участието на всички състезатели в Коледно детско утро на 22 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button