Хасково

Гимнастичките от „Аида“ с два базара за деца в нужда

ГимнастичкиСъстезателките от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ ще организират два благотворителни базара за деца в нужда, съобщи президентът на клуба Яна Михайлова.

Първата инициатива е на 11 декември от 20 часа в механата в хасковския кв. „Орфей“. Гимнастичките ще изработят коледни играчки, фигурки, украса и рисунки, които могат да бъдат закупени от гостите на заведението. Със събраните пари ще бъде взето най-необходимото за децата от Дома за медико-социални грижи в Хасково.

Вторият базар ще е на 16 декември от 12.30 часа в ОУ „Христо Смирненски“. Акцията е съвместна с училището и е за набирането на пари за операция на първокласничка от школото.

Хасковските гимнастички се подготвят и за отпразнуването на първия рожден ден на клуба. Тържеството ще е на 18 декември от 17.30 часа в големия салон на ОУ „Христо Смирненски“. Там състезателките ще представят най-добрите си съчетания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button