Регион

Подпалвач в ареста, заради дълг от 600 лева запалил врата на апартамент

Полиция, архив20-годишен харманлиец, живеещ в Димитровград, е арестуван за пожар, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Преди два дни младежът подпалил врата на апартамент на ул. „Патриарх Евтимий“ в бригадирския град. Харманлиецът драснал клечката заради неуредени финансови задължения.

Подпалвачът е дължал над 600 лева на собственика на жилището, заради което двамата са се сбили пред местно кафене, уточняват от полицията. Това отприщило гнева на задържания. Той купил 2 литра бензин от близка бензиностанция и предизвикал пламъците по вратата на апартамента.

След задържането му, 20-годишният харманлиец, направил самопризнания за стореното. Криминалистите са иззели видеозаписите от бензиностанцията, запалката, телефона и бутилката от бензин на заподозрения и по безспорен начин доказали съпричастността му към деянието, допълват от Областната дирекция на МВР. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button