Хасково

Осмокласничка стана Рицар на добрата воля

ДоброволциОсмокласничката от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Стефания Тодорова стана Рицар на добрата воля.

Ученичката получи отличието си на тържество в школото по случай Международния ден на доброволчеството – 5 декември. Наградата е от Националния алианс за работа с доброволци и е за цялостен принос в доброволчеството през 2013 г. Подгласници на Стефания станаха Делка Делчева и Сердар Исмаил.

Доброволчески книжки бяха връчени на петима от малките ученици в „Св. св. Кирил и Методий“. Други активни деца бяха зарадвани с плюшени играчки. Подаръци имаше и за представители на доброволчески организации, които си партнират с хасковското училище.

От ръководството на училището припомниха своите доброволчески инициативи до сега, сред които и събирането на дрехи за бежанците. Сега децата ще изработят за тях и коледни картички.

В края на тържеството младите доброволци се почерпиха със сладки лакомства.

Доброволци   Доброволци
 Доброволци  Доброволци

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
S
S
04.12.2013 18:09 18:09

Какви дрехи за гадните бежанци бе. Даваме им къде да живеят сега и дрехи и картички ще им даваме. Пуснете ги да живеят у вас ако искате.

Gergana
Gergana
04.12.2013 18:47 18:47

Bravo Stefi,produljavai v sushtiq duh :))

serdar
serdar
04.12.2013 22:09 22:09

Това че им даваме къде да живеят … ами помисли си ако и в България стане война и ти се наложи и ти да отидеш в Турция , Гърция или Румъния и там не те искат как ще чувстваш или пък просто не ти достигат средствата за теб и семейството ти и ние се опитваме просто да им облекчим ежедневието с топли дрехи или с топли одеала и др а също така и на малките деца бежанци да им дадем играчки за да имат какво да правят цял ден все пак и те имат детство а и освен това не те бежанците са виновни за войната
🙂 Поставете се на тяхно място !!!

Back to top button