Регион

Унищожиха над 10 милиона контрабандни цигари

Цигари890 000 къса цигари без акцизен бандерол бяха унищожени днес под контрола на митница „Свиленград“.

Унищожените цигари са задържани от служители на митницата през 2010 г. Разкритието на митничарите е на българо-гръцкия пункт „Капитан Петко войвода“, където в страната влиза камион с полска регистрация, управляван от полски гражданин. Митническите служители селектират камиона за щателна митническа проверка, при която зад тапа от мандарини откриват голямо количество цигари от марките „Капитал“ и „Голд класик“.

Това е поредната 12-та процедура през тази година на унищожаване, извършено чрез механично машинно нарязване с фуражомелка на опаковките и съдържащите се в тях цигари.

Тази седмица, на 6 декември предстои още едно, последно за тази година, унищожаване на 961 180 къса цигари и 31.704 кг тютюн за пушене. Цигарите и тютюна за пушене са конфискувани при митнически проверки на митнически пункт „Капитан Андреево“ и във вътрешността на страната.

През тази година под контрола на митница „Свиленград“ чрез механичното нарязване са унищожени над 10 милиона къса контрабандни цигари и близо 250 кг тютюн за пушене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button