Спорт

Очаквано: „Любимец“ падна на „Герена“

ФутболФутболният „Любимец“ загуби гостуването си на „Левски“ от 20-я кръг на „А“ група с 0:3. 
Резултатът бе очакван от много специалисти, но въпреки това любимчани се държаха мъжки на стадион „Георги Аспарухов“. Срещата започна с повече владеене на топката от „сините“, но те така и не стигаха до чисто голово положение. Полувремето вървеше към нулево равенство, когато в 42-ата минута гостите сами си направиха живота труден след куриозен автогол на Славчо Шоколаров.
 
10 минути след почивката пък Гари Родригес удвои преднината за „Левски“. След попадението последва отпускане у домакините и любимчани заиграха силно като имаха няколко добри положения за гол. Точка на спора сложи младата надежда Антонио Вутов, който се разписа за крайното 3:0 в добавеното време на мача.
 
След третата поредна загуба задачата за спасение пред „Любимец“ се усложнява. Тимът заема 12-ата позиция с актив от 17 т. и вече е на цели 5 т. от „Локомотив“ (София), който е над чертата.
 
След срещата треньорът на „Любимец“ Красимир Мечев изрази оптимизъм и заяви, че отборът му ще успее да се спаси. В следващия кръг любимчани гостуват на „Черноморец“ (Бургас), който е едно място над тях във временното класиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button