Регион

Коледно-новогодишната украса в Баните грейна със заря

УкрасаКоледно-новогодишната украса в Минерални бани грейна снощи.

Инициативата се провежда за трети път в курортното селище след 22-годишно прекъсване. С разноцветни лампички и звезди са украсени стълбовете по главната улица, украса има още пред църквата „Св. Георги“, както и в централната част на Баните. Децата от общината бяха зарадвани с голяма елха, а светлините й бяха запалени на празнична церемония със заря.

Украсата пред църквата е подарък за християните, които вечерта срещу Коледа ще влязат в храма за службата. „Искам да направя празника им още по-красив“, каза кметът Мюмюн Искендер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алафрангата-от Ганковото кафен
Алафрангата-от Ганковото кафен
05.12.2013 9:40 9:40

БРАВО КМЕТЕ !
Бъди БЪЛГАРСКИ Гражданин и Европеец . Нашите , Български ценности трябва да са общи за всички граждани , независимо от етническа принадлежност.
В България сме избрали Европейската ценностна система и всяко посегателство и залитане , ще подпали както християнската , така и мюсюлманската черга. Съжителствали сме от векове и не трябва да допускаме да ни мътят водата , защото другия , облик всички го виждаме – в пясъците… на близкия изток , а и вече по нашата граница. Да запазим нашия избор…..

Back to top button