Хасково

Хасковлията Джазо е сред акционерите на ЦСКА

Акционер

Светослав Чакъров-Джазо

Името на хасковлията Светослав Чакъров-Джазо изплува в медийното пространство като един от акционерите на футболния клуб ЦСКА.

Пред Haskovo.info Чакъров призна, че е купил 2500 акции на клуб. „Не го направих с користни цели – исках просто да помогна на любимия ЦСКА. Според мен в този труден за клуба момент всеки негов фен трябва да го подкрепи с колкото може“, обясни Джазо, който е собственик на чейндж бюро.

Според хасковлията, който се познава със старши треньора Стойчо Младенов и отговорните фактори в клуба, няма да има проблем с оцеляването на ЦСКА. „Това не е фирма да се закрие. ЦСКА е марка – винаги ще се намерят хора да помогнат с 5 или 5000 лв.“, допълни цесекарят, който е на почти всички мачове на отбора в страната и чужбина.

Заедно със свои приятели днес Чакъров ще подкрепя „армейците“ в гостуването им на „Ботев“ (Пловдив), като прогнозата е за минимален успех на любимците му с 1:0.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
cskara
cskara
05.12.2013 18:04 18:04

DJAZO TAP BOKLUK KAV CESEKARSIBE TI e*a MAMATA NA FENKLUBA V HASKOVO ZATOVA NQMA TRANSPORT ZA MA4OVETE KUPI AVTOBUS DATE VIDIM BE TUR4IN

Анонимен
Анонимен
06.12.2013 12:04 12:04

do eho(anonimnika) vzemi maikasi sestrasi gehasi i elate da me proverite dali sam tur4in

Back to top button