Спорт

Баскетболистките излизат за 3 победи до Нова година

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ ще играят с амбицията за три победи в Националната лига до Нова година.

В оставащите 3 мача до края на 2013-а момичетата на старши треньора Елена Станкова ще имат само една цел – победата. От щаба на хасковлийки обаче са разтревожени от факта, че Биджони Рийвс е повалена от вирусна инфекция. „Ръководството на клуба прави всичко възможно да я вдигне на крака за двубоя с „Монтана 2003“ тази неделя. Считаме, че в момента отборът на „Монтана 2003“ е най-сериозният претендент да оглави класирането и ни предстои мач срещу изключително силен противник“, заяви за Haskovo.info спортният директор на клуба Станислава Станкова. Тя подчерта, че от началото на сезона отбора играе красив баскетбол и се надява и този път да зарадват феновете с такава игра. Хасковлийки обаче няма да се откажат и от грозна победа.

Срещата в неделя в хасковската зала „Дружба“ е от 17.30 часа, а за публиката отново са подготвени изненади и подаръци.
След домакинството на „Монтана“ хасковските баскетболистки гостуват на „Берое“ (Стара Загора) на 14 декември, а четири дни по-късно приемат „Нефтохимик“ (Бургас).

Haskovo.info припомня, че в последния кръг „Хасково“ разби като гост „Рилски спортист“ (Самоков) с 69:58.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovski fenove
haskovski fenove
07.12.2013 1:12 1:12

dano da postignat 3 pobedi do nova godina-trjabva samo spokoistvie,imame ne losh otbor?!! kato se varnat kontuzenite,a i kato vzemem oshte njakoja dobra i mogem spokoino da se borim za titlata?!!!trjabva pove4e vjara da imat momi4etata, a i fenovete?!!!!trjabva da sme nastroeni pozitivno i optimisti4no?!!!!!

hahaahh
hahaahh
07.12.2013 17:46 17:46

ti za koi otbor govori6,koi sa tezi kontyzenite 4e ne moga da se setq,edin igra4 ima6e v tozi otbor i te go izgoniha!hahahaha,za6to li?????????

Back to top button