Хасково

Майка на две деца първа по успех в УНСС

Дипломиране

Снежана Глушкова

Снежана Глушкова е първенец на випуска на Регионалния център по дистанционно обучение-Хасково към УНСС.

Хасковлийката се дипломира като магистър с успех 5.80 в специалност „Счетоводство и контрол“. Тя сподели за Haskovo.info, че е семейна с две деца, вече си е подала документите за работа в няколко хасковски фирми, но все още няма отговор. Глушкова твърдо е решена да остане в България и заяви, че ако не може да си намери работа ще кандидатства друга специалност.

ДипломиранеНа днешната церемония в аулата на УНСС дипломите си получиха общо 80 бакалаври и магистри от специалностите „Икономика“, „Бизнес администрация“, „Счетоводство и контрол“ и „Публични финанси“, дистанционна форма на обучение. Това е вторият бакалавърски випуск на центъра.

Сред отличените бяха още бакалаврите по „Бизнес администрация“ Надя Кимова (5.68) и Деница Комбишкова (5.40), Станка Бакалова (5.40) – бакалавър по „Икономика“, Недялка Младенова (5.58) – магистър „Публични финанси“ и Надя Иглева (5.55) – магистър „Бизнес администрация“.

Всички бяха поздравени от замректора на УНСС-София проф. д-р Веселка Павлова и директорът на хасковския център доц. Живко Драганов.

Дипломиране   Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Marina
Marina
07.12.2013 13:13 13:13

Голяма работа,аз също завърших с 5,75 успех специалност Право и то пътувах не в Хасково и също съм семейна с две деца.Какво толкова непостижимо и интерсно,че да ни занимавате с глупости.Колко по-големи проблеми има в Хасково за отразяване…..

Back to top button