Хасково

Оправиха опасната дупка пред ДНА, остават още две

ДупкаОпасната дупка в тротоара пред ДНА, за чийто счупен капак Haskovo.info алармира преди почти месец, вече е запушена.

След публикацията последва проверка от общинската служба КОРЗ. Сега повреденият капак е премахнат и на негово място е поставен нов. Мястото е изключително оживено и там ежедневно преминават стотици пешеходци, за които имаше риск от нараняване.

Шефът на службата Милен Китин заяви след проверката, че една и съща компания отговаря както за шахтата пред ДНА, така и за повредените капаци на шахти на улиците „Булаир“ и „Дунав“, които също трябва да бъдат поправени. В противен случая на фирмата ще бъдат налагани глоби от по 1000 лв. за всяка една от тях.

Шахтите на „Булаир“ и „Дунав“ все още не са ремонтирани.

Дупка

Опасната дупка

 

 

Дупка

Мястото след ремонта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Valentina
Valentina
08.12.2013 17:41 17:41

Здравейте, виждам, че пишете, как една дупка на шахта до ДНА била оправена. А знаете ли от колко години подобна дупка зее точно пред Общинска полиция? И знаете ли, че точно там пресичат десетки деца от ОУ „Христо Смирненски“? Хайде г-н Динев да Ви видя – ще се разходите ли до там да я снимате и тази дупка, която мисля, е доста по-опасна?

Минавам от там
Минавам от там
08.12.2013 19:00 19:00

Шахтата на Вестпрем беше оправена, издържа 10 дена, сега пак зее още по голяма.

kolev
kolev
09.12.2013 9:54 9:54

има същата дупка на бул. Съединение до кръстовището с Раковски.

kolev
kolev
09.12.2013 9:58 9:58

Една от тях е на бул. Съединение до Ку-ку магазина.

Back to top button