Хасково

Играят в Хасково “Полов атлет“ с Николай Урумов

Полов атлетСпектакълът „Полов атлет“ на Плевенския театър „Иван Радоев“ ще гостува в Хасково в четвъртък. Режисурата е на Бойко Илиев, сценографията е на Владимир Шишков, а на Николай Урумов ще му партнират Надя Новоселска, Ива Вълкова, Красимира Кузманова.

В постановката Николай Урумов играе Берни от пиесата на Нийл Саймън “Последният полов атлет“. Барни е собственик на ресторант, с нежна душа и без опит в изневерите, но с огромно желание  за сексуални подвизи. Резултатът е серия от комични ситуации…

По пиесата Нийл Саймън е написал сценарий за филм, залял киносалоните през 1972 г. Една от най-честите теми в творчеството му е устойчивостта на брака – Защо двойките изпадат в кризи и възможно ли е да бъде избегната изневярата? Можем ли да обичаме само един партньор? Естествено ли е това? Оправдана ли е физическата моногамия, когато липсва любов? Има ли втори шанс за самотниците?

Отговорите на тези въпроси хасковската публика ще може да получи на 12 декември от 19:00 часа в ДКТ „Иван Димов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button