Регион

Девет митничари от „Капитан Андреево“ с обвинения за подкупи

Капитан Андреево, архивДевет митничари от „Капитан Андреево“ и още четирима от граничен пункт „Лесово“ са с повдигнати обвинения за получаване на подкуп, съобщават от Софийската градска прокуратура.

Обвинителните актове срещу тях са внесени в съдилищата в Хасково и Ямбол. Във връзка с дежурствата на митничарите подкупите са получени на различни дати между 6 май и 5 юли 2010 година самостоятелно и в съучастие помежду им. Подкупите са получавани, за да обработят и оформят митнически декларации и да извършват своевременно митнически проверки, уточняват от прокуратурата.

Припомняме, че на 30 юни 2010 година на граничен пункт „Капитан Андреево“ беше проведена мащабна полицейска операция, заради която границата остана затворена с часове.

Обвинените служители на „Капитан Андреево“ са Павел Павлов, Ангел Иванов, Никола Николов, Михаил Дяков, Петър Сюлеменчев, Михаил Бакалов, Наско Димитров, Светлин Проданов и Димитър Димитров.

Съдът в Ямбол ще гледа делата срещу Катя Скерлева, Йорданка Янев, Веселин Желев и Радослава Димова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button