Регион

Горя къща в Стамболово, спасяват куче в Марица

Пожар, илюстрацияВъзрастна жена от село Стамболово остана без покрив след пожар, съобщават от Областната противорожарна служба. Снощи около 22:20 часа се подпалил комина на жилището.

Четири екипа огнеборци се отзовали на сигнала. Изгорели са 40 кв.м. от покрива на къщата и част от покъщнината на собственичката. Жената не е пострадала.

В първия работен ден от седмицата няколко сигнала за бедстващо куче в Симеоновград са вдигнали на крак служителите на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. На спешния телефон 112 освен граждани  позвънил и кмета на града.

Домашният любимец попаднал в капан на остров на река Марица под пешеходния мост в града. За да помогнат на четириногото и да успокоят състрадателните жители на Симеоновград, два екипа спасители с лодки извели кучето на брега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button