Хасково

Пътищата заледени, затварят Димитровград-Хасково за час

СнягЧастични заледявания на пътищата има в цяло Хасковско, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление (ОПУ). 
Снегорините продължават да опесъчават, като най-усложнена е пътната обстановка в Ивайловградско, където е паднал и най-много сняг. От ОПУ уточниха, че няма ограничения по пътищата на областта, но движението навсякъде е при зимни условия и шофьорите трябва да бъдат с повишено внимание.
 
От ОПУ предупредиха, че поради взривни работи на автомагистрала „Марица“ до разклона на с. Крепост ще бъде затворен пътя Димитровград-Хасково в периода от 15 до 16 часа.
 
От хасковската метеорологична обсерватория съобщиха, че тази сутрин е била най-студената за настоящата зима с измерените минус 9.6 градуса. Рекордът обаче е от 1989 г., когато на тази дата е било минус 15.8 градуса. Навсякъде в областта има снежна покривка от 3-4 сантиметра. За днес метеоролозите очакват ясно, но студено време с максимална температура до 3 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button