Регион

Спипаха хероин и ментета на „Капитан Андреево“

ХероинМитнически и гранични служители на „Капитан Андреево“ откриха хероин и стоки-фалшификати на световноизвестни марки в лек автомобил с полска регистрация.

В автомобила пътували двама полски граждани, които заявили, че се връщат от пазар в Турция. При извършената проверка закупените стоки са задържани, с основателни съмнения за нарушаване права върху интелектуалната собственост.

Под задната броня на автомобила е открит сребрист пакет, прикрепен по оригинален начин. В пакета е намерено бежово прахообразно вещество, което при извършения полеви наркотест реагира на хероин. Общото количество на хероина е над половин килограм и цени за нуждите на съдопроиводството е на стойност 65 000 лв.

Лекият автомобил и пътниците са задържани. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор от Митница Свиленград под наблюдението на Окръжна прокуратура Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button