Хасково

Светещи дръвчета хит на хасковския коледен базар

БазарИзкуствени дръвчета, чиито клони и листа светят, са сред най-атрактивните предложения на Коледния базар в Хасково.

Те се предлагат в града за първи път, казват търговците и се надяват да предизвикат интереса на клиентите. Цената на декорациите е 45 лева.

Освен новосни обаче базарът предлага и традиционните украси за Коледа, които обикновено са и най-търсени. Играчките струват от 80 ст. до 2 лева. Коледните елхи на базара са само изкуствени. Те са три модела и всевъзможни размери от всеки, а цените им са от 1 лев до 35 лева. Най-скъпи са тези, които имитират естествените елхи.

За най-малките посетители базарът предлага и много плюшени играчки. Най-скъпата е 25 лева.

Въпреки многото стока обаче продавачите се оплакват, че клиенти няма. „Хората са с много ограничени средства за празниците“, коментира Минка Кирчева. Тя е един от многото търговци, които са излезнали да продават стоката си днес. Нямаме продажба все още, допълват и другите.

Освен чисто коледните стоки на базара в центъра на Хасково има и чисто практични артикули, подходящи за зимния сезон. Най-много са видовете шапки. При тях цените започват от 7 лева за дамските и стигат до 25 лева при най-скъпите мъжки модели.

Базар  Базар 
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button