Спорт

„Любимец“ пак равен със „Славия“, остава на 6 т. от спасението

ФутболФутболният „Любимец“ завърши 2:2 като домакин на „Славия“ в 22-я кръг на „А“ група. Така любимчани записаха второ равенство срещу „белите“ след като през есента направи 1:1 на стадион „Овча купел“.

Срещата започна с бърза размяна на голове. в 6-ата минута точен за домакините бе Антон Огнянов, но в ответната атака славистите изравниха с попадение на Костадин Велков. При този резултат завърши и първата част.

Второто полувреме отново започна с два светкавични гола. Чавдар Янков даде преднина за гостите след точно изпълнена дузпа в 55-ата минута, а две по-късно Иван Вълчанов възстанови равенството за 2:2, при който резултат завърши и срещата.

Така „Любимец“ остава на 12-то място във временото класиране с актив от 18 точки, на 6 от спасителния бряг, където се намира „Славия“. В следващия кръг, на 14 декември, любимчани гостуват на ЦСКА.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button