Хасково

Симеон Тодев най-скъп в Коледната изложба във „Форум“

Изложба4000 лв. е най-скъпата картина в Коледната изложба-базар на Дружеството на хасковските художници, която бе открита тази вечер в галерия „Форум“.

Автор на платното е председателят на дружеството Симеон Тодев. В изложбата са включени още картини на приятели на дружеството. Това са художници, които вече са се представяли със самостоятелни експозиции в хасковската галерия.

Ценителите ще могат да се насладят на произведения на Николай Алексиев, Михаил Лалов, Христо Керин, Костадинка Измерлиева, Злати Гочев, Пламен Маринов, Дима Петрова, Татяна Форева, Борислав Данев, Благой Господинов, Людмила Марчева, Иван Чаушев, Камелия Кехайова, Славей Петров.

От галерията обясниха, че повечето от авторите предлагат картините си на по-ниски цени, заради Коледно-новогодишните празници. Изложбата ще остане във „Форум“ 2 месеца.

Изложба  Изложба
 Изложба  Изложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ставрофорен свещеноиконом пах
ставрофорен свещеноиконом пах
11.12.2013 21:41 21:41

тоя тодев не беше ли навремето агроном в апк -юг хасково

pitton
pitton
12.12.2013 10:05 10:05

Сигурно нищо друго не е е впечатлило автора на дописката за коледната изложба, освен цените на изложените творби! Подобно заглавие издава злоба към Тодев! Защо ли?

Back to top button