Хасково

Искат още четирима за Общинска полиция

Общинска полиция, архивУвеличаване на структурата на общинска полиция с нови 4 полицаи предлага в докладна за сесията на 20 декември кмета Георги Иванов.

Ако предложението бъде прието щатовете в полицията ще станат 15.

В докладната Иванов е посочил, че полицаите ще осъществяват дейност по охрана на обществения ред, безопасността на движението, подпомагане контролната и административно-наказателна дейност на органите на местното самоуправление на територията на община Хасково, както охрана на обекти и масови мероприятия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.12.2013 15:01 15:01

На всички общ.полицаи да им свалят категорията на труд,да им променят униформата,да не се представят че са от ОД на МВР.А ако са към МВР за какъв х*й ще ги командва Узунжовеца и да отиват като другите полицаи от НП да пазят границата,не по цял ден да си чешат задниците,да бачкат като чиновници и да са ПЪРВА категория труд.

Back to top button