Хасково

Сиртаки, хавайски танц и мажоретки на коледното парти на общежитията

ПразникСиртаки, хавайски танц, мажоретки и демонстрации по карате бяха сред гвоздеите в програмата на коледното парти на хасковските Обединени ученически общежития (ОУО).

В концерта се представиха формациите към общежитията – танцовата „Арабик“ с ръководител Рехан Али, вокалната група, водена от Недялко Атанасов и групата за народни танци с ръководител Мария Бялкова.

Възпитаниците на ОУО бяха подготвили и индивидуални изпълнения: Гизем изпя песен за любовта, Вероника танцува с ритъма на Шакира, Ташо и Ивелина пяха „Назад, назад моме Калино“. Водещи на тържеството бяха вече опитните Стефани и Никола.

Традицията е в коледното парти на ОУО винаги да има гост изпълнители, приятели на общежитията. Този път това бяха мажоретките при Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“, клуб по карате „Торнадо“ и изпълненията на Теодор от клуба по музика към ФСГ „Атанас Буров“. Много настроение донесе и изпълнението на малката Атина Йовчидис, която поздрави присъстващите с песен за Нова година.

От сцената грееше празнично украсена елха около която накрая се събраха коледарите. Те благословиха стопаните на този голям и задружен втори дом за много деца от областта. После всички посрещнаха Дядо Коледа, последваха подаръци, томбола, конкурс за най-добре танцуваща двойка и много сладки изненади, подготвени от членове на настоятелството.

Помощник-директорът на ОУО Наска Ангелова поздрави и благодари на всички деца и техните ръководители за желанието и ентусиазма, с който работят, творят, учат се и осмислят свободното си време.

 

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.07.2014 16:36 16:36

Браво! Чудесно тържество! Бъдете живи и здрави всички!

Back to top button