Хасково

Шофьор се потроши след неправилна маневра на пътя за Димитровград

КатастрофаШофьор на лек автомобил е с потрошени крака след катастрофа на пътя Хасково – Димитровград в ранния следобед. В болница са откарани и спътниците му – бременна жена и малко дете, но те са без наранявания, разказаха очевидци на инцидента.

Опел Вектра със старозагорска регистрация, управляван от пострадалия мъж, спрял край пътното платно на кръстовището до Индустриалната зона в посока Хасково и решил да извърши обратен завой и да се върне към Димитровград.

КатастрофаВ този момент по платното се движел Сеат Ибиза с великотърновска регистрация, който ударил опела от страната на шофьора.И двата автомобила са със сериозни щети.

На мястото са пристигнали три линейки, които откарали шофьора на опела и пътниците. Според свидетелите единствено водачът е пострадал сериозно.

Другият шофьор е на 27 години и не е пострадал. Той остана край мястото докато екипите на полицията и пожарната си свършат работата.

 

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГОСТ
ГОСТ
14.12.2013 16:49 16:49

Seat Ibiza – ТАКА СЕ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА , А НА КИРИЛИЦА СЕ ПИШЕ “ СЕАТ ИБИЗА „

Back to top button